Velkommen til BLIKFANG

BLIKFANG.net blev oprettet af i januar 2018 med formålet at designe og sælge unikke smykker med blikfang. Alle design er håndlavet og kan købes her på siden eller via Instagram. Jeg benytter udelukkende materialer af god kvalitet og 100% uden nikkel eller andet skidt og forsøger at køre firmaet så bæredygtigt som muligt. Fx sælges smykker i danskproducerede FSC-mærkede smykkeæsker, smykkeholdere og konvolutter.

Jeg er uddannet havbiolog og arbejder med beskyttelse af havpattedyr og natur på Aarhus Universitet. Jeg har imidlertid altid elsket at arbejde med farver og former både på lærred og med fotos og har nu fundet nye muligheder i smykkernes verden. Som del af mit arbejde kommer jeg rundt i verden på feltarbejde og konferencer og bliver her inspireret til nye mønstre og farvekombinationer. Derfor navngiver jeg mine smykker efter dyr, natur og steder jeg har været. Naturen og havet har også inspireret mit valg af logo, der forestiller en lygtefisk. Lygtefisk lever i dybhavet i bælgmørke, men for at tiltrække bytte i mørket har de udviklet en lygte, der kan betegnes som det ultimative “blikfang” i havet.

Jeg tager gerne mod udfordringer, hvis du har specielle ønsker til farve, form eller motiv. Se under “Særbestillinger” og kontakt mig på ss@blikfang.net eller mobil: +45 28951664.

Signe Sveegaard

Forhandlere

Et udvalg af BLIKFANGs smykker forhandles her:

Inuitten, Amager Boul. 131, 2300 København, https://www.instagram.com/inuittencph/, Åbningstider: tirsdag-fredag 12-17, lørdag 11-15, mandag–søndag lukket.

Bøger & Kuriosa, Ø. Farimagsgade 73, kld. København Ø. www.kuriosa.dk. Åbningstider: mandag-fredag 11-17:30, lørdag-søndag lukket.

Trapholt Designbutik, Æblehaven 23, 6000 Kolding. https://trapholt.dk/designbutik/  Åbningstider: tirsdag-søndag 11-17, onsdag 11-21.

Karen Blixen Museum, Rungstedlund, Rungsted Strandvej 111, 2960 Rungsted Kyst. https://blixen.dk/  Åbningstider: tirsdag-søndag 11-17, mandag lukket.